Nyt sofa design

tone-sofa-design-stine-prang

De sidste 10 år har jeg arbejdet for møbelvirksomheden Raun a/s. Først som sælger og siden hen i Back office hvor jeg har arbejdet med design, branding, corporate identity, grafisk design, styling…ja faktisk alt inden for design og marketing. Efter endt uddannelse fra Danmarks designskole i 2007 lavede jeg min første sofa kollektion for Raun. I 2014 overtog Stouby a/s Raun og flyttede virksomheden til jylland. Jeg blev opsagt i september 2014 men har siden da været tilknyttet som freelance designer. De sidste mange måneder har min nye TONE sofa været undervejs og i februar blev den så præsenteret på Stockholm Furniture Fair. Den blev rigtig fint modtaget og jeg er selvfølgelig spændt på hvordan den kommer til at klare sig på markedet.

TONE er en modulsofa med mulighed for et personligt design, et design i forskellige bredder og dybder, hvilket giver sofaens flow et ret fedt udtryk når man sætter mange moduler sammen. Kombinationsmulighederne er mange ud fra få moduler, hvilket sætter fokus på både fleksibilitet og individualitet. Derudover har jeg arbejdet med kontraster, bla i farverne men også i kontrasten mellem det stramme ydre og det bløde indre.

tone-sofa-raun-stine-prang

tone-sofa-raun-stine-prang

tone-sofa-stine-prang

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s