Til reception hos Ingvard Christensen Lyngby

Forleden var jeg inviteret til åbningsreception af den nye INGVARD CHRISTENSEN butik i Lyngby. Butikken er åbnet i Raun’s gamle lokaler, dvs min forhenværende arbejdsplads gennem de sidste mange år, så jeg jeg var super spændt på at se de nye lokaler. Min kollega fra Raun, Annegrethe, er blevet butikschef i butikken og jeg havde derfor fået lidt ‘insider’ viden om hvad der skulle ske med indretningen, men blev alligevel meget overrasket over resultatet. Butikken er blevet sindssyg flot! 900 m2 inspirerende og indbydende møbelhus – wauw.
Ingvard-christensen-lyngby1-web
På 1. salen var der før kontor, men det er revet ned og man har udvidet med masser af gulvplads til udstilling. Det er virkelig blevet godt og uden at det flotte høje loft forsvinder eller tager lys.
Gulvet ved indgangen er også ændret. I stedet for det flisegulv der var før, er der nu et fint lyst epoxy gulv. Skranken er flyttet ind i midten af butikken, som et lille kontor i det åbne lokale og det fungerer rigtig godt.
INGVARD CHRISTENSEN har et bredt udvalg af alle de førende mærker inden for designmøbler, så det kan blive en dyr fornøjelse, at forelske sig i alle de lækre ting.
By-lassen-produkter
By Lassen har efterhånden en ret stor og rigtig fin kollektion bag sig, og er meget mere end bare deres Kobus stage. I butikken har de fået sig et lille hjørne for sig.
By Lassen: Illustrationer House Graphics // Reoler Frame // Barstol el. taburet ML42
fritzhansen-3107-syveren-2015
Fritz Hansen har også en afdeling for sig selv oppe på 1. salen. Smukt indrettet med den fine ‘Favn’ sofa designet af spanske Jamie Hayon. Og så er jeg bare helt pjattet med de nye jubilæumsudgaver af Arne Jacobsens Syver. I år er det 60 år siden at Syveren blev sat i produktion.
Fritz Hansen: sofa Favn // stol Serie7 // stol Grand Prix // bord Ellipse PH-B618
Ingvard-christensen-lyngby-ph-lamper-web
Ingvard-christensen-lyngby-udstilling-web
Ingvard-christensen-lyngby-lamper-web
Finnjuhl-poeten
En af mine absolut favorit sofaer er Finn Juhl’s klassiker Poeten. Den er bare så fin og tidløs – den måtte godt stå hjemme i min stue 🙂

INGVARD CHRISTENSEN har eksisteret i over 70 år. Den første butik blev åbnet i 1948 i Esbjerg af Ingvard Christensen.
Butikken i Lyngby har adressen: Jernbanevej 8A, 2800 Lyngby.
Kan lige tilføje at der på adressen før har ligget en bigraf – ‘Bio Lyngby’ som åbnede i 1906 og lukkede i 1999.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s